Peste aromat cu legume

Printeaza

Peste aromat cu legume din: peste, morcovi, ceapa, ardei, sare, piper.

Ingrediente:Peste aromat cu legume

  • 4 bucăţi peşte
  • 2 morcovi
  • o ceapă albă
  • un ardei gras
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se trec morcovii prin râzătoare. Se taie mărunt ardeiul gras, iar ceapa se taie peştişori. Se taie patru bucăţi hârtie de copt şi se aşază peştele. Se stropeşte cu puţin ulei.

Legumele se amestecă cu uleiul rămas şi se repartizează deasupra peştilor. Se presară sare şi piper şi se împachetează.

Se lasă 15 minute la cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.