Peste alb in suc de legume

Printeaza

Peste alb in suc de legume din: ceapa, legume, unt, usturoi, file de cod, sare, piper, suc de lamaie, hrean.
Ingrediente:Peste alb in suc de legume

  • 1 ceapa
  • 1 legatura legume pentru supa (morcov, patrunjel, telina)
  • 2 linguri mari de unt
  • 1 catel de usturoi
  • 4 fileuri de cod
  • sare
  • piper
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 1 lingurita hrean ras amestecat cu otet (din comert sau preparat pe loc)

 

Mod de preparare:

Se curata ceapa si se toaca potrivit. Se curata zarzavaturile, se spala si se taie in fasiute subtiri.

Se pune grasimea la incins intr-o cratita. Se pun ceapa si celelalte zarzavaturi sa se caleasca vreme de 5 minute. Se adauga usturoiul intreg si 400 ml de apa. Se pune vasul pe foc sa fiarba.

Se spala fileurile de cod si se usuca intr-un servet. Se sareaza, se pipereaza, se stropesc cu zeama de lamaie.

Se pun in cratita peste sucul legumelor. Se lasa 15 minute sa fiarba la foc mic.

La final, se pune si hreanul si se gusta mancarea de sare si de piper.

Se serveste cu garnitura de cartofi natur.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.