Peste alb cu salata

Printeaza

Peste alb cu salata din: file de peste, cimbru, usturoi, lamaie, ulei, rosii, dovlecel, ardei, vanata, sare, piper.

Ingrediente:peste_alb_cu_salata

  • 2 bucăţi fileuri de peşte alb cu piele
  • puţin cimbru
  • 2 căţei usturoi
  • o lămâie
  • 2 linguri ulei de măsline

Pentru garnitură:

  • 2 roşii
  • un dovlecel
  • o vânătă
  • un ardei
  • 2 linguri ulei de măsline
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri sos de roşii

 

Mod de preparare:

Usturoiul se pisează şi se amestecă cu cimbrul şi sucul de lămâie. Intr-un vas se pune peştele, se toarnă amestecul cu usturoi şi se unge.

Se lasă la frigider 30 de minute.

Se pune într-un vas de cuptor uns cu ulei şi se dă la cuptor pentru 10-15 minute.

Intre timp, se curăţă legumele, se spală şi se taie cuburi, apoi se sotează într-o tigaie cu ulei, sare şi piper. Se servesc alături de peşte, cu sos de roşii deasupra.

Peste alb cu salata

peste_alb_cu_salata

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.