Peste afumat

Printeaza

Peste afumat: peste afumat, mango, hrean, unt, limette, sare, piper, castravete, paine de secara, rosii, ceapa ciorii

Ingrediente: Peste_afunat.png

  • 200 g peşte afumat file
  • 100 g mango
  • 2 linguri de hrean ras
  • 100 g unt
  • sucul unei limette
  • sare
  • piper
  • 1 castravete
  • 12 felii de pâine de secară
  • 3 roşii mici
  • ceapa ciorii

 

Mod de preparare:

Peştele afumat se taie mărunt şi se amestecă cu hreanul şi chutney de mango. Se adaugă untul tăiat cubuleţe, la temperatura camerei, şi se condimentează cu sucul de limette, sare şi piper.

Se decojeşte castravetele, se taie felii, se aşază pe feliile de pâine şi peste el se aplică pasta de peşte. La sfârşit, se ornează cu roşii şi ceapa.

Peste afumat

Peste_afunat.png

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.