Peste afumat cu maioneza

Printeaza

Peste afumat cu maioneza

Ingrediente:Peste afumat cu maioneza

  • 1 kg de cartofi
  • 3 cepe potrivite ca marime
  • 2 pesti afumati (preferabil macrou)
  • maioneza

 

Mod de preparare:

Se fierb cartofii in coaja. Dupa fierbere se curata si se taie ca pt. salata de boeuf. Ceapa la fel se taie foarte fin.

Pestele afumat se curata de pielita si oase si se taie cu cutitul cit mai marunt.

Cartofi, ceapa si pestele se amesteca impreuna cu maioneza. Se poate orna cu masline.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.