Pesmeti dobrogeni cu branza si iaurt

Printeaza

Pesmeti dobrogeni cu branza si iaurt din: făină, apă, drojdie, brânză de oi, ouă, mar­garină, iaurt.

Ingrediente:Pesmeti dobrogeni cu branza si iaurt

  • 500-600 g făină
  • 1 cană de apă
  • drojdie cât o nucă
  • 400-500 g brânză de oi
  • 4-5 ouă
  • puţină mar­garină
  • un borcan mic de iaurt

Mod de preparare:

Prepari o cocă obişnuită de pâine din făină, apă, sare şi drojdie. Coca nu trebuie să fie prea tare. Laşi coca la crescut circa 45-60 de minute. Apoi împărţi aluatul în două şi întinzi pe rând 2 foi.

Pe fiecare foaie pui brânză, sfărâmată cu furculiţa şi amestecată cu 2 ouă. Rulezi cele două foi şi tai fiecare rulou în bucăţi de 7-10 cm, pe care le aşezi în tavă, una lângă alta.

Laşi iar la crescut timp de 30 de minute, apoi torni deasupra iaurtul bătut cu restul de ouă, câteva cubuleţe de margarină şi dai tava la cuptor. Coci până se rumeneşte deasupra.

Pesmeti dobrogeni cu branza si iaurt

Pesmeti dobrogeni cu branza si iaurt

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • pesmeti cu branza
  • pesmeti
  • reteta pesmeti
  • pesmeti de casa
  • PESMETI CU BRANZA A LA JAMILA
Sumar
recipe image
Nume reteta
Pesmeti dobrogeni cu branza si iaurt
Autor
Publicat pe
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 4 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.