Pesmeti dobrogeni cu branza si iaurt
PrinteazaPesmeti dobrogeni cu branza si iaurt din: făină, apă, drojdie, brânză de oi, ouă, margarină, iaurt.
- 500-600 g făină
- 1 cană de apă
- drojdie cât o nucă
- 400-500 g brânză de oi
- 4-5 ouă
- puţină margarină
- un borcan mic de iaurt
Mod de preparare:
Prepari o cocă obişnuită de pâine din făină, apă, sare şi drojdie. Coca nu trebuie să fie prea tare. Laşi coca la crescut circa 45-60 de minute. Apoi împărţi aluatul în două şi întinzi pe rând 2 foi.
Pe fiecare foaie pui brânză, sfărâmată cu furculiţa şi amestecată cu 2 ouă. Rulezi cele două foi şi tai fiecare rulou în bucăţi de 7-10 cm, pe care le aşezi în tavă, una lângă alta.
Laşi iar la crescut timp de 30 de minute, apoi torni deasupra iaurtul bătut cu restul de ouă, câteva cubuleţe de margarină şi dai tava la cuptor. Coci până se rumeneşte deasupra.
Pesmeti dobrogeni cu branza si iaurt
Pofta buna!
Incoming search terms:
- pesmeti cu branza
- https://www restaurantedelux ro/pesmeti-dobrogeni-cu-branza-si-iaurt html
- pesmeti
- reteta pesmeti