Perişoare cu sos de roşii

Printeaza

O reteta delicioasa de perisoare cu sos de rosii din: piept de pasare, ceapa, marar, pesmet, suc de rosii, ulei si sare.

Ingrediente:Perişoare cu sos de roşii

  • 250 g file de piept de pasăre
  • 1 legătură ceapă
  • 1 legătură mărar sau pătrunjel
  • 2 linguri pesmet
  • 250 ml suc de roşii
  • 1 lingură ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Spălaţi pieptul de pui, îl usucaţi şi îl daţi prin maşina de tocat. Tocaţi fin ceapa curăţată şi verdeaţa. Amestecaţi carnea tocată, ceapa şi verdeaţa, apoi săraţi compoziţia.

Cu mâinile umede, formaţi perişoare pe care le treceţi prin pesmet şi le aşezaţi în tava unsă cu ulei. Introduceţi tava în cuptorul preîncălzit, la foc mijlociu, pentru 20 de minute.

Serviţi perişoarele calde, cu sos de roşii, alături de o garnitură de legume fierte în aburi şi salată verde.

Perişoare cu sos de roşii

Perişoare cu sos de roşii

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.