Perisoare marinate cu piure

Printeaza

Perisoare marinate cu piure din: perisoare, morcov, dafin, ulei, faina, otet, iaurt, patrunjel.

Ingrediente:Perisoare marinate cu piure

  • 4-5 perişoare cu verdeaţă
  • 3-4 felii de morcov
  • 1 foaie de dafin
  • 15 g ulei
  • 1/2 linguriţă făină
  • 1/2 linguriţă oţet de fructe
  • 2 linguri iaurt
  • pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Se fierb feliile de morcov în puţină (un pahar) apă clocotită, pană se înmoaie. Se amestecă făina cu zeama răcită în care a fiert morcovul şi se toarnă peste perişoare.

Se fierb împreună 8-10 minute, se adaugă oţetul, foaia de dafin şi la urmă, uleiul. Se lasă să scadă pe marginea maşinii, apoi se servesc cu piure.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.