Perişoare în sos de roşii

Printeaza

Perisoare in sos de rosii din: piept de curcan, ceapa, morcov, orez, ou, paine, lapte, sare, rosii, zahar, frunze de telina si sare.

Ingrediente:

  • 1 piept de curcan
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 cescuta cu orez fiert
  • 1 ou
  • 2-3 felii de paine
  • 1 cescuta cu lapte
  • sare

pentru sosul de rosii:

  • 1 kg rosii
  • 2 linguri cu faina
  • 1 lingurita cu zahar
  • cateva frunze de telina
  • sare

 

Mod de preparare:

Dai carnea prin maşina de to­cat împreună cu ceapa. Ames­teci apoi compoziţia cu orezul fiert, morcovul ras, pâinea în­muiată în lapte şi stoarsă şi oul bătut cu sare şi piper. Cu palmele umede, modelezi perişoare şi le fierbi în apă cu sare. între timp, decojeşti roşiile şi le treci printr-o sită deasă.

Laşi pe foc cam 15 mi­nute. Rumeneşti făina în ulei, apoi stingi totul cu sucul de roşii fierbinte. Potriveşti gustul de sare şi zahăr. Adaugi frun­zele de ţelină tocată fin şi laşi pe foc câteva minute, până se îngroaşă sosul. Serveşti prrişoarele cu sosul de roşii.

Perişoare în sos de roşii

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.