Perisoare de ciuperci cu sos de rosii

Printeaza

Perisoare de ciuperci cu sos de rosii din: ciuperci, faina, oua, rosii, ceapa, concentrat de legume, sare, piper, marar, usturoi, ulei.

Ingrediente:Perisoare de ciuperci cu sos de rosii

  • 500 g ciuperci
  • 5-6 linguri făină
  • 2 ouă
  • 500 g roşii
  • 1 ceapă
  • 1 -2 linguriţe concentrat de legume
  • sare
  • piper
  • mărar
  • 1-2 căţei usturoi
  • ulei

 

Mod de preparare:

Speli şi cureţi ciupercile, le fierbi în apă cu sare, le strecori şi le toci prin maşina de tocat sau în blender. Amesteci pasta de ciuperci cu cele 2 ouă, cu 2 linguri de făină, sare şi piper. Cureţi roşiile şi le pasezi.

Cureţi ceapa, o toci, o căleşti în ulei şi, când s-a înmuiat, adaugi roşiile şi ojumătate de lingură de făină. Potriveşti gustul de sare şi piper, dai câteva clocote, adaugi câteva linguri de apă şi concentratul de legume.

Cu mâinile date prin făină formezi perişoare din compoziţia cu ciuperci şi le pui în sosul de roşii care fiarbe. Laşi să fiarbă mâncarea 10-15 minute, la foc mic.

Adaugi usturoiul pisat şi mărarul tocat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.