Perisoare cu verdeţuri si sos de roşii

Printeaza

O reteta de perisoare cu verdeturi si sos de rosii din carne, ceapa, paine alba, patrunjel verde, oua, marar, cartof, slanina de porc, rosii in bulion, ulei, frunze de tarhon si supa de carne.

Ingrediente:Perisoare cu verdeţuri si sos de roşii

pentru perişoare:

  • 600-700 g carne
  • 1 ceapă de mărime mijlocie
  • 1 fe­lie de pâine albă
  • 1 legătură de pătrunjel verde
  • 1 legătu­ră de mărar
  • 2 ouă
  • 1 cartof crud
  • ulei sau slăninuţă de porc

pentru sos:

  • 250 ml roşii în bulion sau 2 lin­guriţe de pastă de tomate
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 1 legătură pătrunjel verde
  • 2 legături mărar verde
  • câteva frunze de tarhon
  • supă de carne

 

Mod de preparare:

Amesteci in­gredientele şi formezi perişoare, pe care le prăjeşti în ulei. Separat, pui ulei într-o cratiţă şi îl laşi pe foc până se încinge. Adaugi pasta de tomate, subţiezi cu zeamă de carne sau cu apă.

Adaugi verdeaţa tăiată mă­runt. Pui sare, piper, după gust şi amesteci bine. Laşi să fiarbă, timp de 5- 10 minute, apoi adaugi perişoarele din carne prăji­te. Laşi pe foc în continuare încă 10-15 minute.

Serveşti perişoarele cât sunt calde, cu piure de cartofi sau cartofi natur şi cu salată verde. Este un fel de mânca­re uşor de făcut şi gustos!

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.