Perisoare cu masline si sos de smantana

Printeaza

Perisoare cu masline si sos de smantana din: carne tocată, supa de legume, vin alb, ou, franzelă, ceapa, patrunjel, sare, smantana, brânză topită.

 

Ingrediente: Perisoare_cu_masline_si_sos_de_smantana

  • 500 g carne tocată
  • 250 ml supă de legume
  • 250 ml vin alb
  • 100 g măsline verzi umplute
  • 1 ou
  • 2 felii franzelă
  • 1 ceapă
  • pătrunjel
  • sare

Pentru sos:

  • 150 g smântână
  • 150 g brânză topită

Mod de preparare:

Tai mărunt ceapa, la care adaugi carnea tocată, franzela înmuiată în puţin vin, oul bătut, pătrunjelul tocat mărunt, sare şi piper. Omogenizezi compoziţia, din care formezi perişoare.

In fi­ecare perişoară pui câte o măsli­nă. Restul de vin îl amesteci cu supa de legume şi pui perişoarele.

Laşi la foc mic 10-15 minute.

Strecori 100 ml din supa în care au fiert perişoarele, adaugi brânza topită şi amesteci la foc mic, până ce se desface toată brânza, pe urmă pui smântână, sare. şi piper.

Serveşti perişoarele cu sosul de brânză.

Perisoare cu masline si sos de smantana

Perisoare_cu_masline_si_sos_de_smantana

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.