Pere umplute cu ricotta

Printeaza

Pere umplute cu ricotta din: ricotta, branza de vaci, miere, telina, masline, curmale, paprika, pere, suc de mere.

Ingrediente: Pere umplute cu ricotta

  • 50 g ricotta
  • 50 g branza de vaci
  • 1 lingurita miere
  • 1/2 radacina telina, tocata
  • 8 masline verzi, tocate
  • 4 curmale, maruntite
  • paprika
  • 4 pere
  • 150 ml suc de mere

 

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 200C.

Amestecati impreuna branzeturile. Adaugati restul ingredientelor, cu exceptia perelor si a sucului. Omogenizati. Taiati perele in jumatati si scoateti samburii.

Asezati intr-o tava si umpleti cu mixul de branza. Stropiti cu suc de mele si acoperiti cu folie. Dati la cuptor 20 de minute. Scoateti folia si mai dati la cuptor inca 3 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.