Pere umplute cu branza si seminte de rodie

Printeaza

Pere umplute cu branza si seminte de rodie din: pere, branza cremoasa, ncui, spanac baby, rodie, ulei de masline, sare, piper.

Ingrediente: Pere_umplute_cu_branza_si_seminte_de_rodie

  • 4 pere
  • 150g de brânză cremoasă
  • 50g de nuci
  • 150g de spanac baby
  • seminţele de la 1/2 rodie
  • 1 lingură de ulei de măsline
  • sare şi piper

Mod de preparare:

Se spală perele, după care se taie la 1/3 de capăt şi se scobeşte partea de jos. Intr-un castron se adaugă 125g brânză cremoasă tăiată cubuleţe, 3/4 din nucile tocate, 100g baby spanac, jumătate din seminţele de rodie, uleiul, sare şi piper şi se amestecă.

Se umplu perele cu amestecul obţinut, după care se pun vârfurile la loc. Se servesc pe un platou decorat cu baby spanac, cubuleţe de brânză, nuci şi seminţe de rodie.

Pere umplute cu branza si seminte de rodie

Pere_umplute_cu_branza_si_seminte_de_rodie

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Interesanta combinatia de pere cu branza

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.