Pere fierte

Printeaza

O reteta simpla de pere fierte din: pere, cognac, batoane de ciocolata si zahar.

Ingrediente:Pere fierte

  • 4 pere
  • 2 linguri de cognac
  • 4 batoane de ciocolată
  • 4 linguri de zahăr

 

Mod de preparare:

Spălăm perele şi le tăiem jumătăţi, se scobim şi le presărăm cu zahăr. Le fierbem înăbuşit 20-25 minute în vas. Peste perele fierte turnăm zahăr şi ciocolată topită. Se servesc calde.

 

Poftă bună!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.