Pere fierte in vin

Printeaza

O reteta deliciasa de pere fierte in vin, cuisoare, miere si frisca.Pere fierte in vin

Ingrediente:

  • 2 pere
  • 2 litri vin roşu mai bun
  • cuişoare
  • miere sau sos de ciocolată pentru decor
  • frişca pentru decor

 

 

Mod de preparare:

Cureţi perele, de coajă, dar nu le scoţi codiţele.In fiecare pară înfigi 2 cuişoare (nu mai mult, că astfel perele devin amare), le aşezi una lângă alta, în poziţie verticală, într-o oală nu foarte înaltă şi le pui la fiert.In 15 minute ar trebui să fie gata.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.