Pere coapte invelite in sunca

Printeaza

Pere coapte invelite in sunca din: branza cu mucegai, pesmet, sare, piper, pere, sunca, salata, nuci, ulei de nuca.

Ingrediente:Pere coapte invelite in sunca

  • 45 g brânză cu mucegai
  • 2 linguri rase cu pesmet alb
  • sare şi piper negru măcinat
  • 2 pere medii
  • 4 felii de şuncă de Parma
  • 120 g frunze de salată
  • 30 g nuci prăjite, tăiate în jumătate
  • 2 linguri cu ulei de nucă

 

Mod de preparare:

Preîncălzeşte cuptorul la 190°C.

Amestecă brânza cu pesmetul şi un praf de piper. Cu linguriţa scobeşte interiorul perelor, ca să înlături cotorul, pornind de la bază. Umple-le cu amestecul de brânză. înfăşoară 3/4 din pere cu fâşii de şuncă, având grijă să sigilezi bine baza, ca să nu iasă umplutura.

Coace perele 25-30 de minute, până când se înmoaie iar şunca devine crocantă. Pune perele coapte pe un platou acoperit cu frunze de salată, asezonează după gust, presară nuca şi stropeşte cu ulei.

Serveşte-le imediat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.