Pere coapte cu miere

Printeaza

Pere coapte cu miere din: pere, nuci, miere, scortisoara.

Ingrediente: Pere coapte cu miere

  • 2 pere
  • ¼ ceasca nuci
  • ¼ ceasca miere
  • 1 lingurita de scortisoara

 

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 170C.

Tăiați perele în jumătati si scoateti semintele. Se presara cu scortisoara. Presarati nucile si miere. Dati la cuptor timp de 30 de minute.
Lasati sa se odihneasca si serviti.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.