Pepene rosu cu gheata

Printeaza

Pepene rosu cu gheata din: pepene, miere, iaurt, menta, gheata.

Ingrediente:Pepene rosu cu gheata

  • 10 cuburi de gheaţă
  • 300 g pepene roşu
  • 2 linguri miere
  • 400 g iaurt grecesc
  • menta

 

Mod de preparare:

Se pasează la blender 10 cuburi de gheaţă, 5 secunde. Se adaugă 300 g pepene roşu tăiat cubuleţe, 2 linguri miere, 400 g iaurt grecesc şi se amesteca.

Băutura obţinută se toarnă în pahare şi se ornează cu pepene roşu şi frunze de mentă. Se consumă imediat.

 

Savurati!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.