Pepene in aspic

Printeaza

Pepene in aspic din: pepene, struguri, piersici, cirese, gelatina.

Ingrediente:Pepene in aspic

  • 1 pepene galben
  • o mână de boabe de struguri fără sâmburi
  • câteva boabe de struguri negri
  • 2-3 piersici
  • 2 felii de pepene roşu
  • câteva cireşe confiate
  • 100 ml sirop concentrat de afine
  • 1 plic de gelatină (10 g)

 

Mod de preparare:

Pepenele se taie în jumătăţi. O jumătate se curăţă de miez cu o lingură, lăsându-se cam 1 cm de miez pe coajă, din cealaltă jumătate se taie câteva feliuţe în cubuleţe, ca şi miezul de pepene roşu şi piersicile.

Se hidratează gelatina în 100 ml apă rece, apoi se topeşte la bain-marie şi se toarnă în siropul de coacăze. Se amestecă fructele şi apoi se umple jumătatea de pepene galben, se presează uşor şi se toarnă siropul cu gelatină.

Se dă la rece cel puţin 2-3 ore, apoi se taie felii şi se servesc ca desert.

 

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Pepene in aspic
Autor
Publicat pe
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.