Berbecut cu rodie din: usturoi, scortisoara, chimen, oregano, lamaie, pulpa de berbecut, ceapa rosie, suc de rodie, iaurt, miere, seminte de rodie, frunze de menta, sare, piper. Ingrediente: 4 catei de usturoi 2 lingurite scortisoara macinata 2 lingurite chimen macinat 1 lingura oregano uscat 1 lamaie taiata in sferturi cu samburii scosi 1,5 kg pulpa […]
Reteta zilei: Pere in sirop de rodie
Pere in sirop de rodie din: suc de rodie, zahar, suc de lamaie, scortisoara, cuisoare, pere, seminte de rodie. Ingrediente: 1 1/2 cani suc de rodie 3/4 cană zahar 3 linguri suc proaspăt de lămâie 2 batoane de scorțișoară 6 cuisoare 4 pere, curatae si taiate in jumatate 1/2 cană seminte de rodie Mod de […]
Reteta zilei: Sangria cu fructe de padure
Sangria cu fructe de padure din: capsuni, afine, zmeura, vin alb, suc de portocala, gheata- un cocktail usor de preparat si deosebit de savuros. Ingrediente: 1 cană de căpșuni ¼ cană de afine ½ ceasca zmeura ½ sticla vin alb 1 portocala stoarsa 6 cani cuburi de gheata Mod de preparare: Se pregatesc fructele. Se […]
Berbecut cu caise si curmale
Berbecut cu caise si curmale: carne de berbecut, caise deshidratate, curmale, ceapa, menta verde, coriandru verde, usturoi, suc de portocale, ulei de masline, condimente, nucsoara, seminte de susan, pasta de tomate, sare, piper. Ingrediente: 500 g carne de berbecut, taiata cuburi 250 g caise deshidratate 6 curmale proaspete, taiate in doua, fara samburi 1 ceapa, […]
Pulpa de berbecut cu prune si gutui
Pulpa de berbecut cu prune si gutui: pulpa de berbecut, prune uscate, gutui, lamaie, miere, ceapa, usturoi, scortisoara, zahar brun, seminte de susan, ulei de masline. Ingrediente: 700 g pulpa berbecut, taiata cuburi 250 g prune uscate 300 g gutui, taiate felii sucul de la 1 lamaie (jumatate pentru marinata, jumatate pentru gutui) 3 linguri […]