Pentru Masa de Paste (2016)

Printeaza

Pentru Masa de Paste:

Vinete_umplute_cu_legume_si_carne_tocata_de_berbecut

Vinete umplute cu legume si carne tocata de berbecut

Vinete umplute cu legume si carne tocata de berbecut din: vinete,  usturoi, ceapa verde, ulei de masline, carne tocata de berbecut sau mixta, cumin, boia, orez fiert, ardei gras rosu, ardei gras galben, rosii, patrunjel, suc de lamaie, sare, piper, supa. Ingrediente: 4 vinete mici 1 catel de usturoi 2 cepe verzi 4 linguri de ulei de masline 275 g carne tocata de berbecut sau […]

Aperitive_cu_somon_afumat_si_caviar_04

Reteta zilei: Aperitive cu somon afumat si caviar

Aperitive cu somon afumat si caviar din: cartofi, ulei de masline, sare de mare, piper, somon afumat, smantana, caviar, marar.

Carne de berbec cu sofran, ceapa si unt

Carne de berbec cu sofran, ceapa si unt din: ceafă şi testicule de berbec, ceapa, unt, rădăcină de kawa sub formă de pudră (sau piper), pistiluri de şofran, cartofi, apa, sare, piper.   Ingrediente:  400 g ceafă şi testicule de berbec 2 cepe 25 g unt 40 g rădăcină de kawa sub formă de pudră (sau piper) 4 pistiluri de […]

Pui_la_cuptor_cu_coriandru_06

Reteta zilei: Pui la cuptor cu coriandru

Pui la cuptor cu coriandru din: ulei de masline, usturoi, chimen, sare, piper, lamaie

Frigarui_de_berbecut_cu_lamaie_si_fasole_verde

Frigarui de berbecut cu lamaie si fasole verde

Frigarui de berbecut cu lamaie si fasole verde din: muşchi de berbecuţ, lămâi, căţei de usturoi, foi de dafin, fasole verde, ceapa, ulei de masline, marar, boabe piper, coriandru, ienibahar, chimen. Ingrediente:  800 g muşchi de berbecuţ  2 lămâi  15 căţei de usturoi  25 foi de dafin  800 fasole verde  2 cepe  6 linguri ulei de măsline  2 linguri mărar […]

Cartofi_dulci_cu_chili_04

Reteta zilei: Cartofi dulci cu chili

Cartofi dulci cu chili din: cartofi dulci, praf de chili, ulei de masline, sare. Ingrediente:  2 cartofi dulci 1 lingura praf de chili 2 linguri ulei de măsline ¼ linguriță de sare verdeata, pntru servire Mod de preparare: Se incalzeste cuptorul la 200C. Intr-o tava asezati folie de aluminiu. Se spală și se curata cartofii […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.