Penne puttanesca

Printeaza

O reteta de penne puttanesca din: penne, ulei de masline, fileuri de ansoa, sos de rosii, usturoi, masline, capere, fulgi de chili si patrunjel.

Ingrediente:Penne puttanesca

  • 200 g penne
  • 1 lingura de ulei de masline
  • 4 fileuri de ansoa
  • 1 borcan sos de rosii
  • 3-4 catei de usturoi, taiati marunt
  • 1 mana de masline fara samburi
  • 1 mana de capere
  • 1 varf de lingurita fulgi de chilli (optional)
  • patrunjel proaspat, tocat (optional)

 

Mod de preparare:

Se pun pastele la fiert, conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Intr-o tigaie încăpătoare, se încinge uleiul de măsline. Se adaugă fileurile de anşoa, care se vor topi, dar îşi vor lăsa aroma.

Se adaugă sosul de roşii, usturoiul, măslinele, caperele, fulgii de chilii şi se lasă la fiert pe foc mediu, câteva minute.Se scurg pastele, se adaugă în tigaie şi se amestecă. Se pot servi presărate cu pătrunjel proaspăt.

Penne puttanesca

Penne puttanesca

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.