Penne cu vinete

Printeaza

Penne cu vinete din: vinete, mozzarella, busuioc, paste, sos de rosii, parmezan.

Ingrediente:Penne cu vinete

  • 2 vinete, tăiate felii de 1 cm grosime
  • 2 x 150 g mozzarella, tăiată cuburi
  • 10 frunze de busuioc, rupt
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 350 g paste penne
  • 400 g sos de roşii pentru paste
  • 5 linguri parmezan răzuit

 

Mod de preparare:

Aşază feliile de vănătă pe hârtie de copt în tavă, presară sare şi piper şi stropeşte cu ulei; dă la cuptor 10 minute.

Fierbe pastele în apă cu sare până devin al dente. Scurge pastele de lichid, pune-le din nou în vas, adaugă sosul de roşii, vânătă, mozzarella şi busuiocul. Transferă într-un vas rezistent la cuptor şi presară parmezanul.

Dă la cuptor 6-8 minute, pănă când crusta se topeşte şi începe să se rumenească crocant.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.