Penne cu sos de morcovi

Printeaza

Penne cu sos de morcovi din: morcovi, ceapa, ulei, sare, piper, penne, patrunjel, rosii, zahar.

Ingrediente :Penne cu sos de morcovi

  • 400 g morcovi
  • 1 ceapa
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 1/8 l zeama concentrata de legume
  • 400 g penne (macaroane scurte)
  • 2 linguri patrunjel verde tocat
  • 1 cutie rosii decojite (800 g)
  • zahar

 

Mod de preparare:

Se curata morcovii si ceapa, se taie marunt si se calesc circa 3 minute in uleiul incins.

Se condimenteaza, se sting cu zeama de legume si se lasa sa fiarba vreo 5 minute, cu capac.

Se fierb macaroanele „al dente” in apa cu sare. Rosiile taiate bucatele cu suc cu tot si patrunjelul tocat se pun peste morcovii caliti, se gusta de sare si piper, se mai zdrobesc putin cu furculita si se lasa sa fiarba incet circa 10 minute, fara capac.

Se scurg macaroanele, se amesteca cu sosul de morcovi si rosii si se servesc presarate eventual cu putin parmezan ras.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.