Penne cu legume

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de penne cu legume din: rosii, dovlecei, vinete, usturoi, ulei de masline, supa de legume, sare, piper, cimbru, paste si busuioc.

Ingrediente:Penne cu legume

  • 6 roşii
  • 3 dovlecei
  • 200 g vinete
  • 3 căţei de usturoi
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 150 ml supă de legume
  • sare
  • piper
  • 1 lingură cimbru tocat
  • 500 g paste (de ex. penne)
  • 2 fire busuioc

 

Mod de preparare:

Se crestează roşiile, se intro­duc în apă clocotită, apoi se scot, se trec prin jet de apă rece şi se decojesc. Se taie cu­buri. Se spală dovleceii şi vine­tele şi se taie cuburi. Se toacă usturoiul si se căleşte în ulei.

Se adaugă legumele şi se prăjesc puţin, amestecând. Se stinge cu supă şi se lasă să fiarbă la foc moale, cca 8 min. Se condimentează cu sare, piper şi cimbru.

Pastele se fierb într-o canti­tate mare de apă cu sare, con­form indicaţiilor de pe ambalaj. Se scurg şi se amestecă îm­preună cu legumele.

Se aşază porţiile pe farfurii şi se ornează cu busuioc.

Penne cu legume

Penne cu legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.