Penne cu carnati si rosii

Printeaza

Penne cu carnati si rosii din: carnati, penne, rosii, ceapa, sare, parmezan, oregano, busuioc.

Ingrediente: Penne cu carnati si rosii

  • 3-4 carnati afumati, taiati felii
  • 1 cutie rosii cubulete
  • 1 ceapa, feliata
  • ¼ linguriță de sare
  • ¼ cana parmezan, ras
  • ½ linguriță oregano uscat
  • parmezan si busuioc, pentru servire

 

Mod de preparare:

Într-o tigaie mare rumeniti carnatii, apoi scoateti din tigaie si pastrati deoparte. Incorporati in tigaie ceapa si asezonati cu sare.

Gatiti ceapa, amestecand des, aproximativ 15 minute. Se fierb pastele al dente , scurgeti si pastrati jumatate de cana de lichid in care le-ati fiert.

Adaugati carnatii inapoi in tigaie impreuna cu rosiile si oregano. Gatiti la foc mic cateva minute, apoi se adauga pastele, parmezan si lichidul in care au fiert pastele.

Se servec pastele cu parmezan si busuioc proaspat tocat.

 

Pofta buna!

 

 

 

Penne cu sos de rosii si parmezan

Penne cu sos de rosii si parmezan

Penne cu sos de rosii si parmezan din: paste, rosii, ulei de rosii, ulei de masline, fulgi de chili, sare, patrunjel, parmezan. Ingrediente:  150 g paste penne 80 g rosii conservate 6 linguri ulei de rosii conservate 60 ml de ulei de masline 2-4 linguri fulgi chili ½ linguriță de sare patrunjel tocat parmezan   […]

Supa de fasole cu penne

Supa de fasole cu penne

Supa de fasole cu penne din: ulei de masline, ceapa, usturoi, rosie, supa de legume, penne, fasole, spanac, sare, piper. Ingrediente: 2 lingurite ulei de masline 1/2 ceapa, tocata 2 catei de usturoi, tocat 1 rosie, tocata 4 cesti supa de legume 3/4 ceasca penne 1 cutie fasole 4-5 cani spanac, maruntit sare si piper   […]

Penne cu branza si dovleac

Penne cu branza si dovleac

Penne cu branza si dovleac din: penne, unt, faina, supa de pui, miere, lapte, ienibahar, mustar, piper cayenne, nucsoara, boia de ardei, sare, piper, piure de dovleac, branza cheddar, patrunjel. Ingrediente: 1/2 pachet penne 2 linguri de unt 1 1/2 linguri faina 1/2 cana supa de pui 1 lingura de miere 1 cana lapte 1/4 […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.