Penne carbonara

Printeaza

Penne carbonara din: penne, pancetta, ulei de masline, galbenusuri, smantana, parmezan, sare si piper.

Ingrediente:  Penne_carbonara

  •  450 g penne
  • 10 felii de pancetta sau bacon afumat
  • ulei de masline
  • 5 galbenusuri
  • 100 ml smantana dulce
  • 125 g parmezan ras
  • sare si piper negru proaspat macinat

 

Mod de preparare:

Fierbeti al dente pastele in apa sarata clocotita. Intre timp, prajiti la foc mic pancetta in putin ulei, pana devine crocanta. Rupeti feliile de pancetta in bucati mai mici si pastrati deoparte. Intr-un castron, bateti galbenusurile cu smantana si jumatate din parmezan.

Dupa ce s-au fiert pastele, scurgeti si amestecati imediat cu pancetta, adaugand si amestecul cu ou. Asezonati, dupa gust, apoi adaugati parmezan. Serviti imediat.

Penne carbonara

Penne_carbonara

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.