Penne All’arrabbiata

Printeaza

Penne All’arrabbiata din: penne, sare, mazare, patrunjel, pasta de tomate, ketchup, usturoi, capere, ulei, zahar, ardei iute, masline, parmezan.

Ingrediente:Penne All'arrabbiata

  • 400 g penne
  • sare
  • 300 g mazăre (congelată)
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 30 g pastă de tomate
  • 1 lingură de ketchup
  • 1 căţel de usturoi
  • 1-2 linguriţe de capere
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • zahăr
  • 1 ardei iute roşu
  • 80 g măsline negre
  • 40 g parmezan

 

Mod de preparare:

Pastele se fierb al dente în apă cu sare conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Se adaugă în ultimele două minute de fierbere şi mazărea decongelată.

Se spală pătrunjelul, se usucă şi se toacă mărunt. Pentru sos se pasează pasta de tomate, ketchupul, usturoiul, caperele şi uleiul de măsline. Se condimentează cu sare şi o priză de zahăr. Ardeiul iute se curăţă de seminţe, se toacă mărunt şi se amestecă în sosul pesto.

Spaghetele şi mazărea se scurgîn strecurătoare şi se amestecă cu sosul pesto, cu măslinele şi cu pătrunjelul tocat. Se servesc ornate cu parmezan ras felii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.