Pelimeni vitaminizanti

Printeaza

Pelimeni vitaminizanti din: dovleac, morcov, sfecla, ou, sare, faina, ceapa, condimente pentru pui, usturoi, piept de pui.

Ingrediente:Pelimeni vitaminizanti

Pentru aluat:

  • 50 g dovleac dat pe râzătoare
  • 50 g morcov dat pe râzătoare
  • 50 g sfeclă dată pe răzătoarea mică
  • 1 ou
  • sare
  • 250 g făină

Pentru umplutură:

  • 1 ceapă mare
  • sare
  • condiment pentru pui
  • 3 căţei de usturoi
  • 2 ouă
  • 1 piept de pui fără os

 

Mod de preparare:

Baţi oul, pui sare, apoi adaugi legumele şi omogenizezi. După omogenizare, adaugi făina şi frămânţi un aluat care nu trebu­ie să se lipească de mâini.

Dacă este nevoie, adaugi făina. Pentru umplutură dai carnea, ceapa şi usturoiul prin maşina de tocat, adaugi apoi oul, sare şi condi­mente şi amesteci. Intinzi foaie din aluat, nu foarte groasă, apoi decupezi cu un pahar cercuri, iar cu o linguriţă pui umplutura pe o parte a cercului.

Acoperi cu cealaltă şi lipeşti marginile, apoi apropii cele două colţuri. Pui apa cu sare, piper şi cu foi de dafin la fiert. Pelimenii îi pui în apă când aceasta fierbe şiolaşitimpde 10 minute.

Când sunt gata, îi scoţi pe un platou şi serveşti pelime­nii cu smântână.

 

Pelimeni vitaminizanti

Pelimeni vitaminizanti

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.