Pavlova cu fructul pasiunii
PrinteazaPavlova cu fructul pasiunii din: albus, zahar, amidon, otet, esenta de vanilie, kiwi, fructul pasiunii, smantana.
- 6 albusuri de ou
- 1 ¼ cana zahar
- 2 lingurite amidon
- 1 lingurita otet alb
- ½ lingurita esenta de vanilie
- 6 kiwi, decojit si feliat
- 3 fructul pasiunii
Ingrediente pentru frisca:
- 1 ceasca smantana
- 1 lingura zahar
- ½ lingurita esenta de vanilie
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 130 ° C.
Intr-o tava rotunda se aseaza hartie de copt. Bateti albusurile de ou cu zahar, adaugati amidon, otet si esenta de vanilie si continuati sa bateti pana la omogenizare, obtinand un aluat tare.
Turnati in tava. Coaceti bezeua timp de 75-90 de minute. Se raceste bezea in cuptor complet cu usa cuptorului intredeschis. Pentru a prepara frisca, bateti bine ingredientele.
Adaugati peste bezea frisca, apoi oranati cu fructe si serviti.
Pofta buna!