Patru retete cu carne de miel pentru Paşte
PrinteazaPatru retete cu carne de miel pentru Paşte:
Cum se prepara friptura din pulpa de miel (video)
O reteta video despre cum se prepara friptura din pulpa de miel, un preparat delicios si gustos, rapid si foarte sanatos. Ingrediente: 1 Leg of lamb weighing 1 1/2 to 2 kg 6 cloves of garlic, peeled and cut into 4 slices lengthwise 2 to 3 sprigs of rosemary 6 tbsp olive oil 2…
Chiftele de miel cu legume la cuptor
O reteta de chiftele de miel cu legume la cuptor din: pesmet, carne tocata de miel, ou, ceapa, frunze de menta, cartofi, rosii cherry, ulei de masline si branza feta. Ingrediente: 50 g de pesmet 250 g carne tocată de miel 1 ou, bătut 2 cepe, tăiate pe jumătate 1 mână frunze de mentă,…
Miel umplut cu spanac
O reteta de miel umplut cu spanac din: pulpa de miel, spanac, usturoi, oua, crutoane, ceapa, telina, patrunjel, ulei de masline parmezan, busuioc, rozmarin, piper si menta. Ingrediente: 1 pulpa de miel, dezosata 300 grame spanac tocat 3 catei de usturoi 2 oua batute 500 grame crutoane 1 ceapa mica tocata 100 ml apa…
Cassoulet
Ingrediente: 500 g fasole alba (uscata) 5 cepe 6 cuisoare 100 g sorici 3 crengute cimbru 3 fire patrunjel 2 foi de dafin 6 catei de usturoi 250 g carnati (usturoiati) 500 g carne de miel 400 g ceafa de porc 100 g costita 4 linguri untura sare, piper 3 rosii mari (circa 500…