Patratele cu cafea si ciocolata

Printeaza

Patratele cu cafea si ciocolata din: oua, zahar, ulei, faina, cafea, praf de copt, ciocolata.

Ingrediente:Patratele cu cafea si ciocolata

Pentru blat:

  • 5 ouă
  • 1 cană zahăr
  • 1/2 cană ulei
  • 1/2 cană făină
  • 1 lingură cafea măcinată
  • 1 plic praf de copt

Pentru cremă:

  • 200 g ciocolată neagră
  • 200 g unt

 

Mod de preparare:

Mixezi ouăle cu zahărul, torni în fir subţire uleiul, apoi adaugi făina amestecată cu cafeaua şi cu praful de copt.
Torni compoziţia în tava tapetată şi dai la cuptorul preîncălzit până trece testul scobitorii. Tai prăjitura în două foi după ce s-a răcit.

Rupi ciocolata în bucăţi, adaugi untul, pui compoziţia pe foc mic şi amesteci continuu până se topeşte.

Pui una dintre foi pe un platou mai mare, torni o parte din ciocolata topită, aşezi cealaltă foaie şi restul de ciocolată. Tai prăjitura în pătrate după ce se răceşte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.