Patlagele verzi in saramura

Printeaza

Patlagele verzi in saramura

Mod de preparare:

Pe fundul unui borcan de 5 l, se aşează o tulpină de mărar uscat, 2-3 frunze de ţelină, 2-3 crenguţe de vişin, iar deasupra se aşează pătlăgele şterse bine; printre ele se aşează hrean, căţei de usturoi şi frunze de ţelină.

Deasupra se pun usturoi, hrean, mărar şi cimbru. Peste ele se pune un lichid făcut din 5 l de apă, 5 linguri de sare, o lingură de piper, o lingură de boabe de muştar, 5 linguri de zahăr şi 2 foi de dafin.

Se fierbe timp de douăzeci de minute, apoi se lasă la răcit, se toarnă peste pătlăgele şi se leagă cu celofan.

Patlagele verzi in saramura

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.