Patlagele la cuptor cu branza

Printeaza

Patlagele la cuptor cu branza din: pâine, piure de roşii, ceapă crudă, ouă, brânză rasă, unt, sare.

Patlagele la cuptor cu branza

Ingrediente:

  • 400 g pâine
  • 400 g piure de roşii, nu prea gros
  • 50 g ceapă crudă
  • 4 ouă
  • 50 g brânză rasă
  • 150 g unt topit
  • sare, după gust

Mod de preparare:

Pâinea se înmoaie în pireul de joşii, apoi se omogenizează cu ceapa crudă.

Se trec prin maşină. Această compoziţie se amestecă împreună cu ouăle, brânza rasă, untul topit, şi sare, după gust.

Se coace ta cuptor. Se serveşte, cu garnitură.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.