Patison umplut

Printeaza

Patison umplut

Ingrediente:

  • 8-10 bucăţi patison (sau 3-4 dovlecei clasici )
  • 1/2 kg carne tocată porc, vită sau pasăre)
  • 1 ceaşcă orez
  • 1 bucată ceapă
  • 1 legătură mărar
  • sare
  • piper
  • 1 lingură bulion

 

Mod de preparare:

Speli patisonul, tai fiecărei bucăţi un căpăcel şi cu o linguriţă îi scoţi miezul. Amesteci apoi carnea cu orezul, ceapa şi verdeaţa tocată, bulionul, sare şi piper după gust. Dacă foloseşti roşii, le cureţi de pieliţe, le tai mărunt şi le adaugi în compoziţia de carne.

Umpli bucăţile de patison, le pui căpăcelul, le aşezi într-o cratiţă cu apă şi puţină sare şi le fierbi la foc mic. După ce au fiert, le dai puţin la cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.