Pateuri de quinoa
PrinteazaPateuri de quinoa din: quinoa, oua, sare, arpagic, ceapa, parmezan, usturoi, pesmet, apa, ulei de masline.
- o cana si jumatate de quinoa fiarta
- 4 oua batute
- jumatate de lingurita de sare
- o treime de cana de arpagic tocat
- o ceapa mica tocata
- o treime de cana de parmezan ras
- 3 catei de usturoi tocati marunt
- o cana de pesmet
- apa, daca e necesar
- o lingura de ulei de masline
Mod de preparare:
Amestecaţi quinoa cu ouăle şi sarea. Incorporaţi arpagicul, ceapa, parmezanul şi usturoiul. Adăugaţi pesmetul, amestecaţi şi lăsaţi câteva minute deoparte până ce pesmetul absoarbe lichidul.
Modelaţi bile de aluat şi aplatizati-le. Incălziţi ulei într-o tigaie şi adăugaţi pateurile. Prăjiţi 7-10 minute, până devin aurii. Intoarceţi pe partea cealaltă şi mai tineti 7 minute.
Pateuri de quinoa
Pofta buna!