Pateuri cu branza de capra

Printeaza

Pateuri cu branza de capra din: aluat foitaj, ciuperci, usturoi, patrunjel, unt, sare, piper, branza de capra, smantana, ou.

Ingrediente:Pateuri_cu_branza_de_capra

  • 2 foi aluat foitaj
  • 1 kg ciuperci
  • 2 căţei usturoi
  • 1 legătură pătrunjel verde
  • 40 g unt
  • sare
  • piper
  • 500 g brânză capră
  • 120 g smântână
  • 1 ou

 

Mod de preparare:

Cureţi ciupercile şi le tai mărunt. încălzeşti untul şi adaugi usturoiul tocat şi ciupercile. Condimentezi cu sare şi piper şi pui pătrunjelul tocat. Fărâmiţezi brânza, o amesteci cu smântână şi cu ciupercile.

Intinzi aluatul foitaj dezgheţat, tai pătrate egale şi pui din compoziţie pe mijlocul fiecăruia, apoi le ungi marginile cu ou bătut şi lipeşti colţurile la centru. Dai pateurile cu ou bătut şi le aşezi într-o tavă tapetată.

Coci în cuptorul preîncălzit 25-30 de minute, până devin aurii.

Pateuri cu branza de capra

Pateuri_cu_branza_de_capra

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.