Pateuri cu carne de porc

Printeaza

Pateuri cu carne de porc din: ceapa, carne de porc tocata, caise uscate, patrunjel, sare, piper, aluat de foi, ou.

Ingrediente:Pateuri_cu_carne_de_porc

  • 1 ceapa
  • 400 g carne de porc tocata
  • 8 caise uscate
  • 1 mana patrunjel tocat
  • sare
  • piper
  • 350 g aluat de foi
  • 1 ou

 

Mod de preparare:

Se încinge cuptorul la 200 °C. Ceapa se toacă şi se amestecă împreună cu carnea şi caisele tocate, pătrunjelul, sare şi piper.

Se întinde o foaie de aluat de 30×40 cm şi se taie în 2 fâşii, care se aşază pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.

In mijlocul fiecărei fâşii se aşază pe lung câte o porţie de carne. Se ung marginile cu ou bătut şi se rulează.

Din fiecare fâşie se taie câte 10 felii, iar fiecare pateu astfel obţinut se crestează în partea de sus.

Se coc cca 15 minute.

Pateuri cu carne de porc

Pateuri_cu_carne_de_porc

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Pateuri cu osanza de porc

Pateuri cu osanza de porc

Pateuri cu osanza de porc din: ou, untura, drojdie, apa calduta, otet, sare, faina, osanza. Poate te intereseaza si Pateuri cu carne de porc Ingrediente: 1 ou 1 lingură untură închegată drojdie (proaspătă) cât o nucă 1 cană apă călduţă (250 ml) 3 linguri oţet 1 linguriţă sare 600-700 g făină 500 g osânză trecută […]

 

retete

Pateuri cu carne de vitel

Pateuri cu carne de vitel din: carne de vitel, ceapa, sare, piper, ou, faina, unt, galbenusuri, vin alb, otet si smantana   Ingredinte: 1 kg carne de vitel 2 cepe sare piper ou Aluat frantuzesc: 300 g faina 200 g unt 3 galbenusuri 3 linguri vin alb 1 lingura otet sau zeama de lamaie 3 […]

 

Reteta zilei: Pateuri cu carne de vita

Pateuri cu carne de vita din: faina, apa, ulei de masline, vodca, carne de vita, zahar, ceapa, lapte, patrunjel, ulei, sare, piper.   Ingrediente: 2 1/2 cani de faina 1/2 cană de apă 4 linguri de ulei de măsline 1 linguriță vodcă 1kg carne tocata de vita 1/2 linguriță zahăr 1/2 ceapa tocata marunt 6 […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.