Pateu de păstrăv afumat şi hrean

Printeaza

Pateu de păstrăv afumat şi hrean din: crema de branza, pasta de hrean, coaja de lamaie, zeama de lamaie, marar, pastrav afumat, paine de secara si salata.

Ingrediente:

  • 140 g crema de branza
  • 1 lingurita pasta de hrean
  • coaja rasa si zeama de la 1/2 lamaie
  • 1 lingura de marar tocat marunt, plus frunze intregi pentru servit
  • 2 fileuri de pastrav afumat
  • 500 g paine de secara, feliata, pentru servit
  • 1 inima de salata, cu frunzele separate, pentru servit

 

Mod de preparare:

Pune crema de brânză, pasta de hrean, coaja rasă şi zeama de lămâie într-un castron şi amestecă-le bine. Asezonează.

Adaugă mărarul tocat şi mărunţeşte păstrăvul afumat, îndepărtând pielea şi oasele. Amestecă bine pentru a se omogeniza şi asezonează după gust.

Poţi păstra pateul în frigider până la 2 zile. Presară frunze de mărar, piper negru şi serveşte cu pâine de secară şi frunze de salată.

Pateu de păstrăv afumat şi hrean

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Delicios pateul asta, pur si simplu delicios

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.