Pateu de ţelină

Printeaza

Pateu de ţelină din: telina, branza de vaci, smantana, ulei, ceapa, usturoi, suc de lamaie si sare.
Pateu de telina

Ingrediente:

  • 2 ţeline
  • 200 g brânză de vaci
  • 3 linguri smântână
  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapă mică
  • 2 căţei usturoi
  • 1/2 linguriţă suc de lămâie
  • sare după gust

 

Mod de preparare:

Cureţi ţelinele de coajă şi le treci prin răzătoarea cu ochiuri mici, apoi le stropeşti cu zeamă de lămâie. Brânza de vaci o sfărâmi cu furculiţa şi o amesteci cu uleiul până se alifiază.

Cureţi ceapa şi usturoiul şi le tai mărunt, apoi le amesteci cu ţelina, brânza şi smântână. Potri­veşti de sare şi dai pasta puţin la rece.

Pateu de ţelină

Pateu de telina

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.