Pateu de sardine

Printeaza

Pateu de sardine din: unt, sardine in ulei de masline, ceapa, marar. lamaie, mustar dijon, sare, piper.

Ingrediente:Pate_de_sardine

  • 100g de unt moale, tăiat în cuburi mari
  • 2 Conserve de sardine în ulei de măsline, scurse
  • 1/2 ceapa mică, tocată mărunt
  • 2 linguri de mărar, tocat, plus câteva fire întregi, pentru decor
  • 1 lingură zeamă proaspătă de lămâie
  • 1 lingură muştar de Dijon
  • Sare şi piper, după gust

 

Mod de preparare:

Mixează toate ingredientele într-un robot de bucătărie, până obţii un pateu fin şi omogen.

Poţi folosi şi un mixer manual. Transferă pateul în boluri pentru servit şi dă-l la frigider timp de 2 ore.

Garniseşte pateul cu mărar tocat şi serveşte-l cu pâine prăjită.

Pateu de sardine

Pate_de_sardine

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.