Pateu de sardine
PrinteazaPateu de sardine din: unt, sardine in ulei de masline, ceapa, marar. lamaie, mustar dijon, sare, piper.
- 100g de unt moale, tăiat în cuburi mari
- 2 Conserve de sardine în ulei de măsline, scurse
- 1/2 ceapa mică, tocată mărunt
- 2 linguri de mărar, tocat, plus câteva fire întregi, pentru decor
- 1 lingură zeamă proaspătă de lămâie
- 1 lingură muştar de Dijon
- Sare şi piper, după gust
Mod de preparare:
Mixează toate ingredientele într-un robot de bucătărie, până obţii un pateu fin şi omogen.
Poţi folosi şi un mixer manual. Transferă pateul în boluri pentru servit şi dă-l la frigider timp de 2 ore.
Garniseşte pateul cu mărar tocat şi serveşte-l cu pâine prăjită.
Pateu de sardine
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/pateu-de-sardine html