Pateu de ficatei de pui

Printeaza

O reteta delicioasa de pateu din: ficat de pui, miere, ulei de masline, marar verde.

Ingrediente:Pateu de ficatei de pui

  • 250-300 g ficăţei de pui
  • 1-2 linguriţe miere
  • 1 lingură ulei de măsline
  • mărar verde sau uscat

 

 

Mod de preparare:

Fierbi ficăţeii foarte bine în apă cu sare, apoi scurgi apa din oală. Pasezi, folosind blenderul sau altă ustensilă de pasat, sau îi dai prin maşina de tocat, apoi freci pasta cu mixerul şi cu puţin ulei de măsline (freci cu mixerul pentru a aduna toate nervurile şi zgârciurile ficăţeilor), până se formează o pastă moale.

Adaugi mie­rea (pentru a îndulci, dă un gust aparte, fiind ingredientul cheie al acestei reţete), ustu­roiul mărunţit foarte bine, mărarul şi condimentezi cu sare, după gust.

Pateu de ficatei de pui

Pateu de ficatei de pui

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.