Pateu de ciuperci, ouă şi nuci

Printeaza

Pateu de ciuperci, ouă şi nuci din: ceapa, usturoi, ciuperci, unt, oua, nuci, migdale, sos worcestershire, sare, piper.

Ingrediente:Pateu_de_ciuperci_oua_si_nuci

  • 1 ceapa mare
  • 1 catel de usturoi
  • 150 g ciuperci
  • 100 g unt
  • 6 oua fierte tari
  • 200 g nuci
  • 50 g migdale
  • 1 lingura sos Worcestershire
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Puneţi într-o tigaie untul şi căliţi ceapa tăiată mărunt, usturoiul pisat şi ciupercile tăiate în feliuţe. Amestecaţi din când în când în vas. Luaţi vasul de pe foc în mo­mentul în care ingredientele sunt suficient de moi.

Pu­neţi într-un castron legumele călite reci, ouăle fierte cu­răţate şi tăiate în sferturi, nucile şi migdalele. Mărunţiţi ingredientele cu ajutorul unui blender. Adăugaţi sare, piper şi sos worcestershire şi mai amestecaţi de câteva ori pasta obţinută.

Puneţi pasta într-un vas de sticlă sau porţelan, acoperiţi cu folie de plastic şi ţineţi la frigider mai multe ore, până când se întăreşte. Inainte de ser­vire ţineţi pateul 30 de minute la temperatura camerei.

Pateu de ciuperci, ouă şi nuci

Pateu_de_ciuperci_oua_si_nuci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.