Pate vegetal de casa

Printeaza

Pate vegetal de casa din: naut, seminte de canepa, lapte de soia sau de cocos, ulei de cocos, drojdie, coriandru, rosii, lamaie, usturoi, caju, ardei.

Ingrediente:Pate vegetal de casa

  • 150 g năut fiert şi scurs sau din conservă
  • 100 g seminţe de cânepă
  • 50 ml lapte de soia sau de cocos
  • 2 linguri ulei de cocos
  • 5 linguri fulgi de drojdie inactivă
  • Redusalt
  • 6 fire coriandru verde
  • 80 g roşii cherry
  • 1 lingură suc de lămâie
  • 10 g usturoi
  • 50 g caju
  • 1 ardei capia roşu

 

Mod de preparare:

Seminţele de cânepă se pun la hidratat în lapte de soia sau de cocos. Boabele de caju se pun şi ele la hidratat în apă. Se lasă 8 ore.

Se pasează la blender boabele de năut şi caju cu seminţe, lapte vegetal, ulei de cocos, Redusalt, fulgi de drojdie, coriandru, usturoi şi legume. Pateul se serveşte pe frunze de andive sau pâine prăjită.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.