Pate de peste afumat, cu marar

Printeaza

O reteta delicioasa de pate de peste afumat cu marar din: pastrav afumat sau somon afumat, creveti, marar, seminte de fenicul, zeama de lamaie, capere, crema de branza si paine prajita.

Ingrediente:Pate de peste afumat, cu marar

  • 150 g pastrav afumat sau somon afumat
  • 200 g creveti fierti curatati, decongelati daca sunt congelati
  • 1/2 legatura de marar, tocat
  • 1/2 lingurita seminte de fenicul
  • zeama de la 1 lamaie
  • 1 lingura capere
  • 100 g crema de branza
  • 4-6 felii de paine prajita

 

Mod de preparare:

Pune toate ingredientele, in afara de paine, intr-un robot, asezonaeaza bine. Toarna cu lingura in boluri de servit si lasa la racit cel putin 1 ora pana la o zi inainte de a le servi.

Pentru paine prajita, incinge grilul la medium. Prajeste painea pe ambele parti, pana se rumeneste. Taie marginile apoi taie felia pe jumatate, apoi in triunghiuri.

Pune-le pe grill inca 1 minute pana devin crocante. Daca le prepari mai devreme, raceste-le si pastreaza-le in caserola.

Pate de peste afumat, cu marar

Pate de peste afumat, cu marar

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.