Pate din peste (macrou)

Printeaza

Pate din peste din: peste, unt, smantana, mustar, lamaie, marar, sare, piper.

Ingrediente:Pate din peste

  • 500 g peşte afumat (macrou)
  • 100 g unt
  • 100 g smântână
  • 1 lingură muştar
  • 1 lingură zeamă de lămâie
  • 1 lingură mărar tocat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pune într-un bol peştele dezosat şi fără piele. Adaugă untul la tem peratura camerei, pasează cu furculiţa. Pune smântână, muştarul, zeama de lămâie şi mărarul, apoi amestecă.

La final, potriveşte de sare şi piper.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.