Pate din ceapa verde, mazare si menta

Printeaza

Pate din ceapa verde, mazare si menta din: mazăre, ceapă verde, smântână, ulei de măsline, mentă,  zeamă de lămâie, coajă rasă de la o lămâie, sare mare cu ierburi aromate, miere.

 

Ingrediente:Pate din ceapa verde, mazare si menta

  • 200 g mazăre
  • 6 fire de ceapă verde
  • 2 linguri smântână
  • 10 linguriţe ulei de măsline
  • 1/2 linguriţă mentă tocată
  • 1 lingură zeamă de lămâie
  • coajă rasă de la o lămâie
  • 1 lingură sare mare cu ierburi aromate
  • 1 linguriţă miere

Mod de preparare:

Pui într-o cratiţă o cană de apă la fiert, în care adaugi ceapa şi mazărea. Le laşi să fiarbă, iar după ce au fiert, le scurgi şi le treci printr-un jet de apă, apoi le pui într-un vas.

Adaugi restul de ingrediente şi amesteci până vei obţine o pastă fină. Serveşti pateul pe felii de pâine prăjită sau ca gar­nitură la fripturi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.