Pate de somon cu branza 

Printeaza

Pate de somon cu branza din: fileuri de somon, branza de vaci, sos de hrean, zeama de lamaie, coaja de lamaie, somon afumat, bagheta, ulei de masline, sfecla rosie, creson.

Ingrediente:Pate de somon cu branza

  • 2 fileuri de somon fiert
  • 100 g branza de vaci crema grasa
  • 2 linguri sos de hrean
  • coaja rasa si zeama de la 1/2 lamaie
  • 50 g somon afumat
  • 1 bagheta, taiata felii subtiri
  • 2 linguri ulei de masline
  • 125 g sfecla rosie razuita
  • o mana de creson, rupte, plus pentru ornat

 

Mod de preparare:

Mărunţeşte în tocătorul electric somonul, brânza de vaci cremă cu coaja şi zeama de lămâie. Potriveşte gustul de sare şi piper. Adaugă somonul afumat şi mărunţeşte încă o dată. Toarnă în mici boluri.

Incinge grătarul la temperatură medie, aşazâ pâinea pe o tavă largă, unge-o cu ulei şi dă-o la grill până când se rumeneşte.

Combină sfecla roşie cu untişorul şi asezonează.

Serveşte cu pâinea prăjită şi somonul şi ornat cu untişor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.