Pate cu carnaciori si carne de miel

Printeaza

Pate cu carnaciori si carne de miel din: ficăţei de pasăre, carnaciori, carne slabă de miel, usturoi, maghiran, cimbru, sare, boia, oua, şampanie.

Ingrediente:Pate_cu_carnaciori_si_carne_de_miel

  • 500 g ficăţei de pasăre
  • 450 g cârnăciori
  • 450 g carne slabă de miel
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 linguriţă maghiran
  • 1 linguriţă cimbru
  • 1 linguriţă sare
  • 1 linguriţă boia
  • 4 ouă
  • 1 1/2 ceaşcă şampanie

Mod de preparare:

Toci carnea, cârnăciorii şi ficăţeii, îi amesteci şi freci bine până se omo­genizează. Adaugi usturoiul zdro­bit, măghiranul, cimbrul, boiaua şi sare. Adaugi ouăle bătute şi şampania.

Torni compoziţia intr-un vas uns şi ta­petat şi coci în cuptorul încins două ore.

Laşi să se răcorească şi răstorni vasul pe un platou sau tai felii în vas.

Pate cu carnaciori si carne de miel

Pate_cu_carnaciori_si_carne_de_miel

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.